Pihak Marvel Mengumumkan 12 TV Series Terbaru Sempena Disney+ Day

12 siri tv original terbaru daripada Marvel Studios

Nampaknya Marvel tak main-main. Bila mereka mengumumkan siri tv atau filem mereka bukan umumkan satu sahaja tetapi banyak sekali gus dan inilah berlaku ketika acara Disney+ Day baru-baru ini.

Baru-baru ini, melalui event Disney+ Day juga, kita telah diperlihatkan senarai siri tv original terbaru melalui akaun twitter rasmi Marvel yang kesemuanya berkaitan dengan Marvel.

Melaluinya, kita dapat lihat logo baru bagi setiap tv siri yang pastinya akan disiarkan pada masa akan datang melalui Disney Plus. Kesemuanya ada 12 tv siri seperti Moon Knight, She-Hulk, Echo, Spider-Man: Freshman Year dan banyak lagi.

Walaupun ianya berkaitan dengan platform penstriman Disney+ sahaja, tetapi jangan risau, kita di Malaysia melalui Disney+ Hotstar pastinya juga dapat akses kepada kesemua tv series terbaru ini apabila dimainkan kelak.

Jadi nak tahu kesemua 12 tv siri terbaru daripada Marvel Studios, boleh tengok senarai penuh dibawah.

12 TV Series Terbaru Diumumkan Sempena Disney+ Day

1.  X-Men '97

X-Men '97

Nampaknya X-Men dah masuk MCU la kan?


2.  Moon Knight

Moon Knight


3.  She-Hulk

She-Hulk


4.  Ms. Marvel

Ms. Marvel


5.  What If... Season 2

What If... Season 2


6.  Echo

Echo


7.  Spider-Man: Freshman Year

Spider-Man: Freshman Year


8.  I Am Groot

I Am Groot


9.  Ironheart

Ironheart


10.  Agatha: House of Harkness

Agatha: House of Harkness


11.  Marvel Zombies

Marvel Zombies


12.  Secret Invasion

Secret Invasion


Mana yang paling ditunggu-tunggu antara kesemua senarai ni? I Am Groot pun macam best...

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments