Senarai 20+ Hadiah Yang Anda Boleh Bagi Pada Bos (Lelaki & Perempuan)

Hadiah Yang Anda Boleh Bagi Pada Bos (Lelaki & Perempuan)

Jika anda sedang mencari hadiah yang sesuai untuk bos anda baik lelaki atau perempuan, mungkin senarai contoh hadiah ini sesuai untuk anda mengikut trend terkini.

Anda mungkin sedang mencari hadiah untuk majikan anda sebagai penghargaan, perpisahan atau hadiah hari jadi sekali pun. Pastikan ianya berpatutan dan bersesuaian.

Selain daripada hadiah untuk bos, hadiah ini juga sesuai untuk mana-mana lelaki atau wanita dewasa. Selain bos, senarai ini sesuai untuk suami, isteri, ayah atau ibu, rakan sekerja, guru, pensyarah atau girlfriend boyfriend sekali pun.

Hadiah ini pastinya sedikit sebanyak akan memberi nilai kepada bos anda untuk menginati jasa pekerja-pekerjanya yang terus memberikan komitment setiap hari, setiap minggu, setiap bulan dalam pekerjaan.

Senarai Hadiah Yang Terbaik Untuk Bos Lelaki Dan Perempuan

Lihat senarai lebih 20 jenis hadiah dan anda tentukan sendiri

1.  Beg Tangan

Beg Tangan

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Ini pastinya sesuai untuk bos perempuan lagi-lagi yang bekerjaya. Boleh bagi beg tangan yang tampak bergaya sesuai untuk seorang perempuan koperat.

2.  Beg Galas

Beg Galas

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Beg galas sesuai diberikan untuk lelaki dan perempuan. Mungkin mereka mahu simpan barang-barang peribadi atau laptop bagi pengurusan yang lebih baik

3.  Briefcase

Briefcase

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Kebiasaanya ianya digunakan oleh kaum lelaki. Bertujuan untuk letak dokumen penting tanpa merosak atau terlipat surat berkaitan

4.  Wallet/Purse

Purse wallet

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Boleh dapatkan wallet baru untuk bos lelaki ataupun purse yang bersesuaian bagi majikan perempuan.

5.  Tali Pinggang

Tali Pinggang

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Ini antara aksesori wajib lelaki terutamanya kepada golongan pejabat. Pastikan beli yang nampak lebih profesional.

6.  Tali Leher

Tali Leher

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Ini juga antara aksesori untuk lelaki apabila dipadangkan dengan baju kemeja. Ini bagi menampakkan lagi lebih profesional

7.  Perhiasan Meja

Perhiasan Meja

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Kebiasaanya di atas meja bos pasti ada beberapa perhiasan yang nampak premium. Mungkin seperi kalender, jam atau pelbagai perhiasan lain

8.  Frame Gambar

Frame Gambar

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Bingkai atau frame gambar ini bertujuan mencantikkan lagi bilik office bos dan pastinya akan menenangkan fikiran apabila melihatnya

9.  Jam Tangan

Jam Tangan

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Hadiah seterusnya sesuai untuk bos adalah jam tangan. Anda boleh sahaja carikan sebuah jam tangan dengan harga yang berpatutan atau sesuai dengan situasi. Tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah

10.  Smart Tracker (AirTag)

Smart Tracker (AirTag)

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Smart tracker seperti AirTag boleh diberi atau anda boleh beli jenama yang lebih murah seperti samsung galaxy smart tag atau dari jenama Baseus sahaja. Boleh kenalpasti dimana barangan yang diletak

11.  Powebank

Powebank

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Powerbank juga penting jika mereka selalu berada di luar pejabat untuk berjumpa client. Boleh pastikan bateri smartphone sentiasa penuh.

12.  Baju Kurung

Baju Kurung

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Untuk pakaian, boleh belikan baju kurung. Rasanya semua bangsa, agama dan lapisan umur sesuai nak pakai baju kurung

13.  Baju Melayu

Baju Melayu

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Hadiah ini pula untuk kaum lelaki. Bolehlah mereka bawa ketika majlis agama atau ketika solat

14.  Tudung (Duck, Neelofa)

Tudung

Tudung/button/
Lazada/button/#1E90FF

Jika bos anda seorang muslimah, boleh hadiahkan beliau tudung sempena apa-apa perayaan. Banyak jenis boleh didapati diluar sana

15.  Telekung

Telekung

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Selain tudung, boleh juga hadiahkan telekung yang pastinya untuk tujuan beribadah

16.  Buku Motivasi

Buku Motivasi

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Golongan profesional ini mestilah sentiasa termotivasi kerana mereka perlu menjaga dan terus memberi motivasi kepada pekerja lain. Anda boleh belikan buku-buku motivasi sebagai pemangkin semangat

17.  Perfume (Minyak Wangi)

Perfume

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Minyak wangi juga sesuai untuk dihadiahkan kepada bos lelaki atau perempuan. Boleh tengok senarai perfume disini

18.  Kemeja

Kemeja

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Baju kerja seperti kemeja pastinya akan digunakan sentiasa. Jadi tidak rugi anda hadiahkan pakaian jenis ini

19.  Sejadah Sandar

Sejadah Sandar

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Mungkin bos anda sudah berumur sedikit. Jadi untuk mengurangkan kesukaran ketika solat, boleh hadiahkan sejadah sandar ni

20.  Kasut

Kasut

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Kasut juga antara perkara penting yang perlu dipakai setiap hari terutamanya ketika hadir ke pejabat. Jadi tak rugi la bagi

21.  Bunga

Bunga

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Bunga pastinya diminati oleh kaum hawa berbanding kaum adam kan. Jadi boleh dapatkan sejambak dan dihadiahkan kepada bos perempuan anda.

Semoga bermanfaat...

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments