Senarai Voucher Dan Kod Promo Foodpanda Untuk Ogos 2021

kod promo foodpanda ogos 2021

Kini sudah masuk bulan baru, bagi pengguna tegar Foodpanda pastinya mahukan baucer dan kod promosi yang baru bagi mendapatkan lebih diskaun ketika membuat pesanan.

Jadi kepada pengguna perkhidmatan Foodpanda sekalian, kini anda boleh mula dapatkan kod promo atau baucer Foodpanda bagi bulan Ogos 2021.

Jangan lupa untuk masukkan kod promo yang disenaraikan atau dapatkan promosi yang ditawarkan sebelum membuat pembayaran di Foodpanda.

Sedikit sebanyak dapat diskaun dan potongan harga yang sekali gus dapat menjimatkan perbelanjaan terutamanya dikala pandemik yang kita semua terpaksa duduk rumah order Foodpanda

Kod Voucher, Promosi dan Kod Promo Foodpanda Untuk Ogos 2021

Sebelum menggunakan mana-mana kod promosi, pastikan penuhi syarat-syarat tempahan dan pastikan kod masih boleh digunakan dan belum expired. 

Jika anda masih baru dan tak tahu cara menggunakannya, anda boleh rujuk pautan cara guna kod promo Foodpanda disini yang telah disediakan

Jika anda masih tiada akaun Foodpanda, boleh daftar terlebih dahulu disini kemudian ikuti semua arahan yang dipaparkan sehingga selesai. 

Berikut murupakan senarai tawaran daripada Foodpanda untuk bulan Ogos 2021:

Kod Promo

kod promo foodpanda ogos 2021


Promosi

kod promo foodpanda ogos 2021


Kod Promo

kod promo foodpanda ogos 2021

Untuk maklumat lanjut berkaitan tawaran dan promosi, boleh pergi ke Foodpanda foodpanda.my/contents/deals

Post a Comment

Previous Post Next Post