Senarai Voucher Dan Kod Promo Foodpanda Untuk Mei 2021

Senarai Voucher Dan Kod Promo Foodpanda Untuk Mei 2021

Bulan baru, pastinya Foodpanda sekali lagi membawakan promosi kod promo yang baru. Jadi kepada pengguna perkhidmatan Foodpanda sekalian, kini anda boleh mula dapatkan kod promo atau baucer Foodpanda bagi bulan Mei 2021.

Sebenarnya kod promosi ini merupakan kemaskini terbaru daripada promosi bulan April yang lalu. Ianya dibawa khas sempena bulan Ramadan. Jadi kebanyakan kod promo atau voucer yang dikongsikan akan tamat pertengahan Mei iaitu sehingga akhir Ramadan.

Jadi selepas ini, jika ada sebarang kemaskini atau perubahan daripada Foodpanda, akan diupdate disini. Jadi sementara itu, gunakan kod promo bagi bulan Mei ini sehingga habis tamat tempoh.

Kod Voucher, Promosi dan Kod Promo Foodpanda Untuk Mei 2021

Sebelum menggunakan mana-mana kod promosi, pastikan penuhi syarat-syarat tempahan dan pastikan kod masih boleh digunakan dan belum expired. Untuk cara menggunakannya, anda boleh rujuk pautan cara guna kod promo Foodpanda disini.

Jika anda masih tiada akaun Foodpanda, boleh daftar terlebih dahulu disini kemudian ikuti semua arahan yang dipaparkan sehingga selesai.

Kod Promo

promo kod foodpanda mei 2021

promo kod foodpanda mei 2021

promo kod foodpanda mei 2021

Promosi

promosi foodpanda mei 2021

Untuk maklumat lanjut, pergi ke Foodpanda foodpanda.my/contents/deals

Post a Comment

Previous Post Next Post