Cara Tonton Drama Cinta Sekali Lagi Di TV3 Dan Aplikasi IQIYI

Tonton Drama Cinta Sekali Lagi Di TV3 (Slot Akasia)

Bermula 4 November 2020, TV3 akan membawa drama terbaru, Cinta Sekali Lagi melalui Slot Akasia bagi menggantikan drama Ryan Aralyn sebelum ini. Jangan terlepas tau saksikan Cinta Sekali Lagi.

Drama bersiri 28 episod, Cinta Sekali Lagi ini merupakan drama terakhir yang menampilkan Hanna Delisha sebelum ianya bertudung sepenuhnya sekarang. Pasti ramai rindu kan lakonan daripada pelakon ini. Selain itu juga, drama ini turut menampilkan gadingan hebat iaitu antara Hannah Delisha, Nelydia Senrose dan Saharul Ridzwan.

Tayangan : 28 episod (slot Akasia TV3)
Pengarah : Pali Yahya
Penulis Skrip : Nieza Azhar
Produksi : Suhan Movies & Trading
Pelakon : Nelydia Senrose, Hannah Delisha, Saharul Ridzwan, Raja Afiq, Luqman Hafidz, Ezzaty Abdullah, Dilla Ahmad, Iman Zulkarnain, Zara Shelby dan Alessandra Alyssa.

Tonton Drama Cinta Sekali Lagi Di TV3 (Slot Akasia)

Sinopsis Drama Cinta Sekali Lagi

Drama mengisahkan 2 beradik iaitu Amanda (Hannah Delisha) dan Amani (Nelydia Senrose). Drama bermula apabila berlangsungnya perkahwinan antara Fahad (Saharul Ridzwan) dan Amanda cukup istimewa. 

Namun ianya membuatkan Amani merasa iri hati dan sanggup melakukan apa-apa terhadap kakaknya sehingga dia sanggup menghancurkan kebahagian kakaknya sendiri. Jadi apakah yang berlaku selepas ini. Jangan lupa saksikan drama Cinta Sekali Lagi di TV3.

Tonton Drama Cinta Sekali Lagi Di TV3 (Slot Akasia)

Tonton Drama Cinta Sekali Lagi Di TV3 (Slot Akasia)

Waktu Tayangan Drama Cinta Sekali Lagi

Tak sabar nak tengok drama ini? Jangan lupa, bermula 4 November ini, saksikan drama Cinta Sekali Lagi di TV3 melalui Slot Akasia pada setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam. Anda juga boleh klik pautan dibawah untuk tonton setiap episod yang disediakan.

Selain itu anda boleh strim di www.iq.com atau melalui aplikasi IQIYI secara percuma sejurus selepas habis tayangan di TV.


sumber : klapbod.com

Post a Comment

Previous Post Next Post