Senarai Website Menawarkan Stock Photo Tanpa Copyright Secara Percuma

15 website stock photo secara percuma

Biasa kita menulis di mana-mana platform pastinya kita mahukan selingan penulisan tersebut menggunakan gambar atau stock photo. Jadi kita Google, kita jumpa gambar, kita download dan guna di dalam penulisan kita. Tapi tahukah anda, jika gambar itu mempunyai copyright dan anda menggunakannya tanpa kebenaran, anda boleh di saman tau.

Jadi bagi mengelakkan anda ragu-ragu akan gambar itu sebenarnya ada copyright atau tidak, sebenarnya ada je cara yang lebih senang. Dengan cara ini, korang download la banyak mana pun, gunalah di mana-mana penulisan atau perkongsian, anda tidak akan di dakwa walaupun menggunakannya tanpa kebenaran.


15 website stock photo secara percuma

15 website stock photo secara percuma

Gambar yang dimaksudkan adalah seperti stock photo yang bermaksud gambar yang diambil dan tangkap sendiri menggunakan apa-apa alat mengambil gambar seperti kamera, telefon bimbit dan sebagainya. Stock photo inilah biasanya mempunyai copyright yang kita tidak boleh guna sewenang-wenangnya tanpa kebenaran.

Jadi disini, terdapat 15 website yang anda boleh lawati untuk dapatkan gambar atau stock photos dan download secara percuma. Selepas itu, anda bebas untuk gunakan gambar tersebut dimana-mana platform pun. Tambahan lagi, gambar yang diberi pun dengan kualiti yang tinggi. Best la kalau guna.

15 Website Untuk Anda Download Gambar Secara Percuma

Berikut merupakan website yang anda boleh download gambar secara percuma :

15 website stock photo secara percuma

15 Tempat Untuk Anda Download Gambar Secara Percuma


1 Comments

Previous Post Next Post