Tips Lulus Temuduga Kerajaan (SPA) Untuk Tahun 2021

Tips Lulus Temuduga Kerajaan (SPA) Untuk Tahun 2021

Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam bagi bagi sektor kerajaan bagi melalui proses temuduga pula. 

Dalam sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position atau jawatan yang anda telah mohon sebelum ini.

Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus. 

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Dahsyat, kan?

Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan ‘luck’ sahaja. Ada tips dan rahsia dia!

Kena ada ilmu dan tahu tips untuk lulus temuduga SPA ini.

Mana nak dapat ilmu tu?

Anda boleh dapatkan dengan klik gambar dibawah

Anda boleh dapatkan dalam e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” di website tu!

Tak mahal mana pun.. RM30 je!

Apalah sangat RM30 tu kalau nak dibandingkan dengan gaji yang anda akan perolehi sampai pencen nanti! Cepat dapatkan ebook panduan tu supaya anda ada kelebihan berbanding calon lain.. yang selalu fikir.. 

"Mereka sudah hebat dan tak perlukan apa-apa ilmu & persediaan untuk hadapi temuduga"

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments