Dari smartphone kepada berus gigi! Ini senarai produk terbaik dari Realme untuk tahun 2021

Dari smartphone kepada berus gigi automatik! Ini senarai produk terbaik dari Realme untuk tahun 2021

Siapa je yang tak pernah dengan jenama Realme kan. Tapi biasanya bila sebut Realme, kita akan tertumpu dengan sebuah smartphone yang power tapi harga rakyat mampu milik ataupun smartwatch.

Tapi sebenarnya ianya lebih daripada itu. Kerana mereka juga menawarkan pelbagai barangan keperluan seperti keluaran Xiaomi.

Sebagai contoh, mereka juga ada mengeluarkan penimbang berat, berus gigi elektri, earbuds, kemera keselamatan (CCTV Rumah), lampu LED, Smart Tv dan yang terbaru bateri AAA pun ada.

Jadi selepas ini, terutamanya Realmefag, anda boleh beli barangan ini dan jadikan ianya sebuah ekosistem Realme. Ada Tv, smartphone, smartwatch, power bank dan sebagainya dan semuanya ditawarkan dengan harga rakyat.

Tambahan lagi, setiap bulan pasti Realme akan buat mega sales (9.9, Raya, CNY, 12.12) di Shopee dan yang terbaru adalah menerusi 8.8 Mega Sales dengan tawaran diskaun sehingga 65% untuk 1 hari sahaja iaitu pada 8 Ogos 2021.

Tunggu apa lagi, bagi mereka yang sedang mencari telefon pintar dengan cip yang power atau menjadi powerbank, earbuds, inilah masanya untuk anda membeli

Barangan terbaik daripada Realme untuk tahun 2021

Ini merupakan senarai barangan Realme yang ditawarkan menerusi realme Official Shopee dan realme Official Lazada

#1 - Realme X7 Pro 5G

Realme X7 Pro 5G

Sebuah telefon pintar daripada realme yang mempunyai sambungan 5G dengan harga bawah RM1500 selepas diskaun iaitu realme X7 Pro 5G. Dapatkan segera dengan harga RM1499 sahaja pada 8 Ogos ini

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#2 - Realme Buds Q2 / Buds Air Pro

Realme Buds Q2 / Buds Air Pro

Potongan hampir 50% untuk realme buds. Realme Buds air dari RM369 menjadi RM199 sahaja dan Realme Buds Q2 turun harga kepada RM99 sahaja

⏩ Link Shopping realme Buds Air Pro :【Shopee】【Lazada

⏩ Link Shopping realme Buds Q2 :【Shopee】【Lazada


#3 - Realme Smart Scale

Realme Smart Scale

Dengan potongan harga sebanyak RM80 menjadikan harga smart scale ini RM69 sahaja. Sama dengan jenama Xiaomi tau. Tapi ada pilihan warna biru

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#4 - Realme 18W Power Bank 2

Realme 18W Power Bank

Bagi yang mencari sebuah powerbank dengan ciri pengecasan pantas bawah harga RM100 ini ada untuk anda. Jika anda beli pada 8.8 nanti ianya berharga RM59 untuk kapasiti 10,000 mAh

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#5 - Realme Smart TV

Realme Smart TV

Antara Android Tv yang paling murah dipasaran. Dengan harga kurang 1 ribu anda boleh dapatkan sebuah tv dengan saiz skrin 32-inci. Diskaun menjadikan ia RM799 sahaja

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#6 - Realme Watch

Realme Watch

Realme mengeluarkan pelbagai model smart watch dan kini dengan potongan harga sempena 8.8 Mega Sales. Realme Watch S anda boleh dapatkan harga RM249 sahaja selepas rm100 diskaun

#7 - Realme Pocket Bluetooth Speaker

Realme Pocket Bluetooth Speaker

Yang sedang menjadi sebuah speaker bluetooth, realme juga ada buat tawaran diskaun iaitu serendah RM49 sahaja

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#8 - Realme Mobile Game Finger Controller

Realme Mobile Game Finger Controller

Kaki gaming kena la dapatkan kan mobile game controller ni. Harga pun dah murah selepas diskaun iaitu RM69. Siapa cepat dia dapat.

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#9 - Realme Smart Cam 360°

Realme Smart Cam 360

CCTV rumah atau smart cam360° yang termurah dengan harga bawah RM100 selepas diskaun untuk waktu terhad. Kini berharga RM99 sahaja

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#10 - Realme N1 Sonic Toothbrush

Realme N1 Sonic Toothbrush

realme bukan sahaja mengeluarkan teknologi smartphone, mereka juga ada toothbrush. Bagi yang ingin cuba, boleh dapatkan sekarang dengan harga RM69 ketika promosi 8.8

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#11 - Realme Alkaline Battery

Realme Alkaline Battery

Bateri alkali pun realme ada keluarkan. Untuk saiz AA dengan harga RM19 dan saiz AAA dengna harga RM15 sahaja

⏩ Link Shopping :【Shopee】【Lazada


#12 - Relme Smartphone

Relme Smartphone narzo 30a

Inilah tumpuan utama ada jenama realme iaitu sebuah telefon pintar power dengan harga berpatutan. Yang paling murah harga telefon bawah rm500 iaitu realme narzo 30A dengan harga RM499 untuk waktu terhad

Barangan lain daripada realme

#13 - Realme Motion Activated Night Light [Shopee]

#14 - Realme Buds Classic [Shopee] [Lazada]

#15 - Realme Mobile Game Sleve [Shopee] [Lazada]

#16 - Realme Luggage [Shopee]

#17 - Realme Backpack [Lazada]

Untuk lihat kesemua barangan realme daripada halaman Shopee boleh pergi ke realme official store Shopee atau di halaman Lazada di realme official store Lazada. Sempena 8.8 Mega sales ini, jangan lupa dapatkan barangan realme dengan tawaran yang hebat.

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments