Senarai 20 Hadiah Boleh Diberi Sempena Valentines Day Untuk Yang Tersayang

Senarai Hadiah Boleh Diberi Sempena Valentines Day Untuk Yang Tersayang

Kepada anda yang sedang mencari idea untuk beri hadiah sempena Hari Kekasih (Valentines Day) kepada pasangan sebagai penghargaan. Disini, kami sediakan beberpa senarai hadiah yang anda boleh beri untuk yang tersayang.

Sebenarnya untuk penghargaan kepada pasangan, bukan tunggu 14 Februari atau Valentines Day je, boleh bagi hari-hari. Selain itu, bukan terhad untuk pasangan boyfriend-girlfriend je. Termasuk suami isteri, rakan karib, ibubapa dan anak-anak pun boleh diberi hadiah untuk penghargaan.

Tapi senarai hadiah ini mungkin lebih fokus kepada pasangan bercinta lain jantina lelaki dan perempuan lagi-lagi sempena Hari Kekasih. Jadi jom kita tengok apa hadiah yang boleh dibeli kan.

Senarai Hadiah Sempena Valentines Day Untuk Yang Tersayang

Dalam senarai ini, mungkin ada yang disediakan pautan untuk anda beli dan mungkin tiada. Ini hanya sekadar cadangan sahaja.

1.  Coklat (Surprice Box)

Coklat (Surprice Box)

Rasanya siapa je yang tak suka coklat kan baik lelaki atau perempuan. Jadi kedua-keduanya boleh belikan dan hadiahkan untuk pasangan masing-masing. Nak cantik lagi, letak jambakan coklat atau beli surprice box penuh dengan coklat dalamnya.

Shopee/button/

2. Teddy Bear

Teddy Bear

Teddy Bear ni sudah tentunya sesuai untuk pasangan wanita. Kadang pasangan yang masih mempunyai sifat kelembutan ni, suka kepada benda-benda comel seperti teddy bear la. Ianya juga sebagai penghargaan juga daripada lelaki kan. Boleh buat peneman ketika tidur, jadi beli yang besar gedak terus

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

3.  Bunga

bunga ros

Lagi benda yang perempuan suka adalah bunga. Lambang cinta seseorang kepada pasangannya. Beli lah bunga ros barulah romantik kan. Kalau tiada di kedai, boleh beli di Shopee je

4.  Perfume

perfume

Perfume atau minyak wangi boleh diberi untuk keduanya. Boleh bagi pada wanita, boleh bagi pada lelaki. Jadi boleh pilih bau yang mana lebih disukai mengikut kualiti. Nanti kalau keluar date, sentiasa wangi kan

Perfume Lelaki : Shopee/button/  Lazada/button/#1E90FF

Perfume Wanita : Shopee/button/  Lazada/button/#1E90FF

5.  Jam Tangan

Jam Tangan

Jam tangan juga sesuai untuk kedua couple yang bercinta. Boleh beli jenis jam yang sama atau mengikut citarasa masing-masing. Yang pastinya, hadiah dari yang tersayang lah paling best kan.

Jam Tangan Lelaki : Shopee/button/  Lazada/button/#1E90FF

Jam Tangan Wanita : Shopee/button/  Lazada/button/#1E90FF

6.  Rantai

rantai

Antara barang perhiasan yang diminati oleh kaun wanita adalah rantai. Anda boleh hadiahkan mengikut bajet anda. Jika ada lebih, boleh hadiahkan rantai swarovski atau sebagainya. Boleh cari dimana-mana kedai online untuk buat surprice seperti di Shopee.


Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

7.  Cincin

cincin

Kalau tak beli rantai, mungkin boleh hadiahkan cincin. Kalau yang belum kahwin, boleh la pasang niat untuk halalkan pasangan dan sarungkan cincin masa kahwin nanti kan

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

8.  Gelang

Gelang

Sebuah lagi barang perhiasan wanita yang sangat cantik bila dipakai oleh wanita iaitu gelang. Anda boleh hadiahkan untuk tersayang. 

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

9.  Baucer Percutian

percutian

Ini juga suatu hadiah yang bermakna untuk yang tersayang. Hadiahkan baucer percutian, boleh berehat sambil bercuti di tempat yang diingini. Sebab PKP, berikan destinasi dalam negara dulu la. Lepas ni, boleh bawa ke luar negara plak

Shopee/button

10.  Hoodie

hoodie couple

Pakaian dalam bentuk hoodie boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja. Lagi-lagi boleh belikan untuk couple hoodie. Nanti keluar, boleh la pakai sama-sama kan

Shopee/button
Lazada/button/#1E90FF

11.  Baju Couple

baju couple

Selain hoodie, boleh juga beli baju biasa seperti t-shirt yang boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja. Lagi-lagi kalau keluar date, boleh pakai sedondon.

Shopee/button
Lazada/button/#1E90FF

12. Set Make-Up

set make up

Set make-up ni perempuan mana je tak suka kan. Lagi-lagi kalau ianya hadiah daripada orang tersayang. Perempuan pula memang tidak boleh dipisahkan dengan make-up dan ingin nampak sentiasa cantik kan.

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

13.  Makan Malam (Candle Light Dinner)

Candle Light Dinner

Untuk lebih romantik, ajaklah pasangan untuk candle light dinner. Tak pergi tempat mewah-mewah pun takpa, janji dapat spent time, makan sama-sama kan. Bukan selalu boleh belanja makan kan.

14.  Album Foto

album foto

Album foto ni penting untuk merakam kenangan. Mungkin boleh simpan di dalam telefon sahaja, gambar-gambar tu, tapi kalau di albumkan, nampak lebih dihargai. Tapi kalau putus, jangan bakar pula album tu nanti hehe

15.  Ukiran Mug

ukiran mug

Seterusnya hadiah yang boleh diberi sempena Valentines Day ni seperti ukiran pada mug. Sama seperti album gambar juga. Ianya dibuat untuk simpan kenangan. Mungkin bukan untuk dibuat cawan minum, tapi sebagai hadiah simpanan sahaja

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

16.  Lampu Acrylic

Lampu Acrylic

Lampu acrylic juga merupakan antara benda romantik yang boleh diberi. Lagi-lagi kalau dapat yang gambar cinta-cinta, love kan. Lebih menarik, kalau dapat buat lampu kenangan sendiri kan. Boleh tengok kat pautan dibawah

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

17.  Headphone

headphone

Boleh bagi headphone yang comel-comel pada si wanita, ataupun pada lelaki mestilah nak headphone RGB kan. Lagi-lagi kalau kaki gaming, mesti nak yang style. Boleh je cari yang harga berpatutan tapi berkualiti. Disediakan pada link dibawah

Headphone Wanita : Shopee/button/  Lazada/button/#1E90FF

Headphone Lelaki : Shopee/button  Lazada/button/#1E90FF

18.  Lilin Aroma

candle aroma

Ini antara hadiah yang boleh digunakan di bilik tidur terutamanya. Bilik boleh jadi wangi dan bau ni mungkin boleh teringatkan pasangan kita kan. Lagi-lagi bagi yang dah kahwin, bau bilik kena wangi kan.

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

19.  Bag Tangan

handbag

Ini memang sesuai untuk si wanita la. Bagi hadiah aksesori wanita yang perlu. Pasti akan digunakan setiap masa bagi mengisi pelbagai barangan wanita di dalamnya. Sangat penting ni kan

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

20.  Tudung

tudung

Ini juga hadiah yang terbaik untuk pasangan terutamanya jika beliau berhijab. Boleh hadiahkan tudung baru. Mesti dia suka. Tambah-tambah jika anda yang hadiahkan.

Shopee/button/
Lazada/button/#1E90FF

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments