Nak Shopping? Tengok Sini Senarai Sale Sempena Black Friday Malaysia Dan Cyber Monday Tahun 2020

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Antara masa paling sesuai untuk anda shopping online adalah masa sale dan terbaru adalah sempena jualan Cyber Monday dan Black Friday Malaysia untuk tahun 2020.

Ketika ini, pastinya anda boleh jangkakan diskaun yang besar dan beberapa tawaran yang berbaloi untuk buyer seperti anda. Tapi kena diberi nama Cyber Monday dan Black Friday ni semua? Anda boleh baca sejarah disebalik nama tersebut sendiri.

Tapi anda kena tahu tahun 2020, tarikh rasmi untuk Black Friday adalah pada 27 November. Ketika ini penjual dengan berbesar hati untuk memberi tawaran diskaun berganda-ganda, flash sale dan sebagainya. Jadi tawaran ni, anda boleh dapatkan secara online sahaja. 

Oleh itu, anda boleh lihat senarai dibawah tempat atau mereka yang ada buat sale sempena Cyber Monday dan Black Friday Malaysia untuk tahun 2020. 

Senarai Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday 2020

Senarai ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Sale ini tidak fokus kepada barangan elektrik dan elektronik sahaja, di Malaysia semua kategori ada. Jangan risau.

Sebelum anda buat pembelian, pastikan anda daftar lebih dahulu Shopback untuk dapatkan cashback bagi setiap pembelian. Jadilah pengguna bijak.

Lenovo Malaysia

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Jika anda ingin dapatkan sebuah laptop dengan potongan harga, inilah masanya. Lenovo Malaysia ada buat jualan sempena Black Friday sehingga 50% diskaun. Ada juga tambahan potongan 5% bagi LenovoPro, Students dan Educator.

Adidas Malaysia

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Nak dapatkan kasuk jogging, kasut untuk sukan bagi tujuan beriadah. Anda boleh dapatkan jenama Adidas. Mereka adakah jualan sempena Cyber Weekend Sale bermula sekarang sehingga 30 November 2020. Barangan yang terpilih boleh dapat potongan sehingga 40% beb! Jangan lepaskan peluang ini. Lebih 900 barangan tau.

Photobook Malaysia

ale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Anda ingin bukukan kenangan hidup bersama yang tersayang, inilah masanya. Photobook Malaysia ada buat sale sempena Black Friday dalam tempoh terhad. Antara tawaran :

  • Beli 2 percuma 1
  • Naik taraf jenis paper secara percuma
  • Percuma slip case
  • Bonus gift
  • Potongan sehingga 90% dan banyak lagi

Secret Lab

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Nak dapatkan kerusi gaming dengan jenama ternama di dunia. Secret Lab ada buat sale sempena Black Friday untuk 4 hari sahaja iaitu sehingga 27 November 2020 sahaja. Ianya menawarkan sehingga 95% diskaun. Wau! Jangan risau, memang ada penghantaran terus ke Malaysia .

Nike Malaysia

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Peminat pakaian sukan Nike ada berita baik untuk anda. Nike Malaysia ada buat jualan sempena Cyber Week Sale dengan tawaran diskaun sebanyak 35% jika anda masukkan kod CYBER35. Jangan lepas peluang ni guys, waktu terhad ni!

Swarovski

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Inilah masanya anda boleh hadiahkan barang kemas kepada yang tersayang. Swarovski Malaysia ada buat tawaran potongan sehingga 50% sempena promosi Black Friday. Jangan lepaskan peluang ini untuk tempoh terhad

Sport Direct

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Sport Direct pun tidak ketinggalan bagi menawarkan potongan sehingga 50% sempena Thankgiving bermula 23 hingga 26 November 2020 ini. Ada barangan sehingga 600 jenis yang anda boleh dapatkan dengan harga yang murah.

Trapo

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Anda ingin dapatkan diskaun sehingga 10% aksesori kereta seperti alas kaki jenama Trapo dan akesesori lain sempena promosi sempena Black Friday melalui platform Shopee Mall dan Laz Mall. Tawaran ini hanya berlangsung 2 hari je tau iaitu bermula 27 dan 28 November 2020.

Shopee

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Ini macam biasalah, tawaran kali ini datang pada Shopee 12.12 yang juga merupakan tahun kelahiran Shopee. Ada free shipping bagi pembelian lebih RM12, barangan RM1, aiskrim percuma setiap hari dan banyak lagi. Tawaran bermula 23 November hingga 12 Disember 2020. Jangan lupa tebus diskaun sekarang sebelum habis!

Machine

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Pengedar rasmi produk Apple, Machine juga ada buat Black Friday sale iaitu bermula 29 November hingga 1 Disember 2020. Tawaran ini hanya sah secara online sahaja tau. Anda boleh dapatkan barangan Apple dengan harga diskaun.

Al Thea

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Berita baik untuk golongan wanita disana. Produk kecantikan dari Korea, Al Thea juga ada buat promosi sempena Black Friday dengan tambahan potongan 10% bagi produk Laneige dengan masukkan kod BFLANEIGE.

Adobe Creative Cloud

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Pengiat seni grafik yang menggunakan apps Adobe seperti Photoshop, After Effect, Illustrator, Premier Pro dan sebagainya. Adobe ada juga buat promosi sempena Black Friday sehingga 28 November sahaja. Tawaran daripada RM250/bulan menjadi RM188.68 sebulan untuk 20+ apps Adobe. Banyak juga tu diskaun. Tawaran bagi kategori Individu dan Student/teachers.

PlayStation Store

Sale Sempena Cyber Monday Dan Black Friday Tahun 2020

Ini kaki game console memang berita baik la. PlayStation Store Asia juga ada buat Black Friday Sale dengan diskaun sehingga 80%. PES 2021 harga asal RM116, lepas diskaun jadi RM81 je. Anda boleh dapatkan beratus-ratus permainan video dengan harga diskaun. Cepat guys beli!

Envato Market

Sale Sempena Black Friday Malaysia Dan Cyber Monday Tahun 2020

Kepada pengguna Wordpress atau peminat website, inilah masanya untuk anda dapatkan template, plug-in, theme dan sebagainya sepanjang tempoh Cyber Monday dengan tawaran diskaun sehingga 50%. Apa tunggu lagi.

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments

Recommended