17 Jenis Boleh Anda Beli Untuk Hadiah Hari Guru

17 Jenis Boleh Anda Beli Untuk Hadiah Hari Guru

Hari Guru nak dekat dah, boleh dah cara Hadiah Hari Guru untuk dibagi kepada mereka. Walaupun tahun ini mungkin tiada sambut di sekolah, tetapi anda boleh dapatkan hadiah hari guru bajet bagi tahun ini.

Hari Guru di Malaysia disambut pada 16 Mei setiap tahun. Kebiasaanya akan disambut di sekolah-sekolah dengan penuh meriah. Hari Guru ini disambut bagi menghargai jasa guru kesemua di sekolah menabur bakti bagi mendidik anak bangsa sehingga berjaya. Selamat Hari Guru!

Baca Juga : 20+ Jenis Hadiah Hari Ibu Untuk Anda Dapatkan

Jadi apa salahnya, pada hari tersebut, kita hargai jasa guru dengan membalasnya dalam bentuk hadiah dengan ganjaran Hadiah Hari Guru. Hari ini juga, anda boleh bagi penghargaan kepada pensyarah anda yang juga pendidik sama tugasnya seperti Guru. Jadi tak tahu nak bagi apa tahun ni, kita order online dan post je kepada guru melalui pembelian di Shopee atau Lazada. Ikuti beberapa cadangan hadiah hari guru yang anda boleh beli untuk cikgu-cikgu anda.

15 Jenis Hadiah Hari Guru Untuk Cikgu Anda

Disclaimber : Ilustrasi gambar hanya sekadar hiasan sahaja

1.   Tali Leher

Tali Leher

Necktie ni untuk guru lelaki memang sesuai la. Ia menjadikan cikgu lelaki nampak lebih hensem la gitu.

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

2.   Buku BookExcess

Buku BookExcess

Hadiah buku ni boleh bagi kepada cikgu atau guru lelaki dan perempuan. Guru memang suka la buku, lagi-lagi yang suka membaca.

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

3.   Tudung

Tudung

Kalau guru perempuan boleh hadiahkan tudung lah. Bagi cikgu kita nampak cantik setiap hari kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

4.   Pin Tudung (Kerongsang)

pin tudung

Kalau dah ada tudung, mestilah nak pakai aksesori. Boleh tambah kerongsang bagi cikgu perempuan anda kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

5.   Planner

planner

Planner sangat sesuai untuk guru yang selalu sibuk setiap hari. Kalau dapat planner ni, senang la nak organize hari-hari cikgu kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

6.   Tumblr

tumblr

Dapatkan tumblr yang cantik-cantik, boleh bagi pada cikgu lelaki dan perempuan. Besar jasa ni, boleh isi air kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

7.   Shaver

Shaver

Shaver ni boleh bagi kepada guru lelaki. Kalau cikgu dapat hadiah hari guru ni, memang suka la cikgu kan.

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

8.   Magic Mug

Magic Mug

Magic Mug ni kalau letak air, dia akan tunjuk dan keluar gambar yang kita letakkan. Boleh dah letak gambar cikgu ni

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

9.   Jam Tangan Perempuan

Jam Tangan

Jam tangan ni boleh bagi kepada guru perempuan. Nampak cantik kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

10.   Jam Tangan Lelaki

Jam Tangan

Ni pula, untuk cikgu lelaki, boleh bagi jam ni

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

11.   Pendrive

Pendrive

Pendrive pun sangat berguna untuk semua cikgu. Boleh simpan file-file penting melalui laptop kan.

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

12.   Smart Band (Jam Kesihatan)

smartband

Ini pula jam kesihatan. Bagi dan galakkan cikgu sentiasa sihat. Boleh kira steps sampailah ke kelas kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

13.   Tali Pinggang

belt

Hadiah ini untuk cikgu lelaki anda. Baru nampak kemas kan.

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

14.   Bag Laptop

Bag Laptop

Mana cikgu yang ada laptop tu, boleh hadiahkan bag laptop ni kepada mereka

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

15.   Whiteboard Marker

Whiteboard Marker

Ini memang keperluan guru-gurulah setiap kali mengajar kan. Boleh bagi hadiah kepada cikgu anda

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

16.   Rak DIY

rak

Rak DIY ni mudah nak pasang, mungkin cikgu perlukan untuk letak barang-barang di bilik guru kan

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info

17.   Pencil Bag

pencil bag

Ini mungkin juga sesuai untuk cikgu-cikgu anda. Boleh letak marker, pemadama papan putih dan sebagainya

Info lanjut :   SHOPEE/Icon/button   LAZADA/Icon/button/#367DC4 alert-info


Baca Juga

0/Post a Comment/Comments

Recommended