20+ Jenis Hadiah Hari Ibu Untuk Anda Dapatkan

20+ Jenis Hadiah Hari Ibu Untuk Anda Dapatkan

Setiap hari adalah Hari Ibu. Kita diajar untuk menghargai dan memperingati jasa beliau setiap hari, setiap masa. Nak bagi hadiah, nak bagi bagi penghargaa, nak tolong tak perlu sampai Hari Ibu tiba, sebaliknya tunjukkanlah rasa penghargaan tersebut setiap hari kepada insan bergelar Ibu.

Tetapi dunia ada juga menetapkan dimana, setiap kali minggu kedua, hari ahad pada bulan Mei akan disambut Hari Ibu. Walaupun ianya bukanlah secara rasmi tetapi sedikit sebanyak menunjukkan, seorang ibu juga patut dihargai.

Baca Juga : 20 Jenis Hadiah Untuk Perempuan Yang Pasti Mereka Suka

Oleh itu, mungkin pada hari tersebut, kita boleh bagi sesuatu sebagai tanda penghargaan. Jika tahun 2020 ini, Mother's Day jatuh pada 10 Mei, oleh itu, anda boleh la cari sesuatu hadiah untuk dihadiahkan kepada Ibu anda sebagai tanda kasih sayang dan memberikan sedikit penghargaan kerana telah membesarkan kita selama ini.

Tak tahu nak bagi apa, jangan risau. Anda boleh tengok sini senarai 20 lebih jenis hadiah sempena Hari Ibu. Anda boleh dapatkan secara online seperti pautan yang disediakan.

Musim PKP ni, apa kata anda hantar je by pos kepada ibu anda yang berada di kampung. Tak perlu keluar rumah pun. 


20+ Jenis Hadiah Hari Ibu


1.   Telekung Siti Khadijah

Telekung Siti Khadijah

Set telekung Siti Khadijah pastinya akan memberikan keselesaan ketika solat untuk ibu anda.


2.   Tudung Neelofa

Tudung Neelofa

Boleh bagi tudung Neelofa kepada ibu anda sebagai pilihan. Boleh bergaya sikit


3.   Mini Blender

Mini Blender

Dapatkan mini blender buah atau sayuran ini supaya memudahkan kerja ibu anda


4.   Air Purifier

Air Purifier

Bagi membersihkan udara di dalam rumah, anda boleh bagi air purifier ini kepada ibu

5.   Baju Kurung

Baju Kurung

Pakaian baharu untuk ibu anda untuk dipakai. Baru ibu anda sentiasa nampak cantik dan kemas

6.   Set Pinggan Mangkuk

Set Pinggan Mangkuk

Ini memang kesukaan mak-mak la. Boleh bagi set pinggan mangkuk ini. Pasti ibu happy

7.   Beg Tangan Sembonia

Beg Tangan Sembonia

Bag tangan Sembonia ini juga menjadi pilihan untuk diberi kepada ibu anda.

8.   Purse

Purse

Bagi purse baharu untuk ibu anda. Boleh la dia simpan duit dan kad di dalamnya

9.   Minyak Wangi

Minyak Wangi

Beri wangian yang terbaik untuk ibu anda. Biarkan dia sentiasa dalam keadaan wangi kan

10.   Set Kecantikan Loreal Paris

Loreal Paris

Ini pun antara kesukaan wanita. Set kecantikan daripada Loreal Paris. Mesti ibu anda suka ni


11.   Air Fryer

Air Fryer

Beri makanan yang sihat kepada ibu anda. Suruh dia masak dalam air fryer, tak perlu minyak pun


12.   Microwave

Microwave

Microwave memudahkan urusan. Boleh panaskan makanan yang sudah di masak sebelum ini kan

13.   Mesin Jahit

Mesin Jahit

Hadiahkan mak anda mesin jahit. Kalau duduk di rumah, bosan-bosan, boleh juga di menjahitkan. Perempuan suka la


14.   Set Berkebun

Set Berkebun

Kalau ibu anda ada kebun kecil dan suka berkebun. Bagi set ni, mudahkan urusan dia kan

15.   Foot Massage

Foot Massage

Penat mengemas rumah seharian, bagi foot message ni. Lega sikit kaki ibu kita tu.

16.   Jam Tangan

Jam Tangan

Jam juga boleh dihadiahkan sebagai penunjuk masa. Baru nampak eleganca ibu kita

17.   Kasut

Kasut

Hadiahkan ibu anda sepasang kasut baru. Lagi nak raya, lagi la dia sukan kan

18.   Vakum Wireless

Vakum Wireless

Apa kata bagi ibu anda vaccum wireless, mudah nak guna. Tak perlu bawa dah wayar panjang-panjang tu.

19.   Seterika

Vakum Wireless

Baju dah ada, seterika kena juga ada supaya kedutan baju dapat dihilangkan.

20.   Coffee Maker


Kalau ibu anda minat coffee, hadiahkan ini. Senang lepas ni nak kopi bila duduk di rumah


21.   Set Pengukus

Set Pengukus

Ini pun antara perkakas dapur kesukaan seorang ibu. Macam-macam la dia boleh masa nanti.


22.   Barang Kemas Habib

Barang Kemas Habib

Boleh bagi barang kemas mengikut kemampuan. Setahun sekali kan. Ada lebih rezeki, boleh bagi pada ibu kita


23.   Telefon Pintar

Telefon Pintar

Jika ibu anda tiada smartphone, mungkin kali ni anda boleh bagi. Nanti mudahlah nak video call kalau rindu




Disclaimer : Gambar mungkin berbeza dengan produk yang dijual

Baca Juga

0/Post a Comment/Comments

Recommended